Monday, October 2, 2023

Leonardo Mayer Kunngjorde Pensjonisttilværelsen

Leonardo Mayer Kunngjorde Pensjonisttilværelsen

Argentinsk – vinner av to ATP -turneringer

Den argentinske tennisspilleren Leonardo Mayer kunngjorde pensjonisttilværelsen, sa ATP -pressetjenesten :”Jeg hadde en pågående kamp. Selv da jeg kom med Wimbledon, sa jeg til meg selv at jeg ville stoppe en stund og se hvordan jeg følte meg. Og faktisk føler jeg meg bra. Jeg har mange ting å gjøre hjemme, mange ganger hadde vi grilling. Alt jeg gjorde var perfekt, og jeg var ikke lenger en spiller. “

Mayer er vinneren av to ATP -turneringer (begge 500 i Hamburg). Hans beste resultat på rangeringen er 21. plass.

Sjekk ut videoen nedenfor for det som uten tvil er Mayers mest minneverdige kamp for nøytrale tennisfans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *